Beauty

Glow och glitter

Kan man få för mycket glow? Inte jag! Highlighter är kanske min bästa sminkprodukt och mitt senaste tillskott är Benefit High Beam. Jag älskar glow och glitter och just en kall, silvrig, rosa ton som High Beam är färgen som passar min hudton bäst. Den kommer i en liten glasburk där den flytande highlightern appliceras med pensel. Man kan använda den som den är, över eller under foundation, jag målar den direkt på huden som sista steg i sminkningen och arbetar in den antingen med fingrarna eller en liten, mjuk stipplingborste.

Jag matchar mitt nya glow med nygjorda naglar av Jeanette på Serenity, min nageltjej jag gått till i flera år nu. Jag kände för något vårigt, så denna gång föll nagellacksvalet på rosa med extra allt: först två lager av det beigerosa gellacket OPI Tiramisu for two och sedan små prickar målade med en dottingtool i svart, vitt, ljusrosa och rosaglitter. Man kan aldrig få för mycket glow och glitter!

Produkten i det här inlägget är ett pressprov. Läs mer i min policy.

2 Comments

  • Saffron

    Åh den är min favorithighlighter, tycker den smälter in så fint! Känns dock som man aldrig skulle hinna använda upp en förpackning innan den blir dålig? Jag har en mini och den har räckt i typ 2 år……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *