Wishful Thinking

På önskelistan i vår

Inlägget innehåller annonslänkar

Vad står på vårens önskelista? Jag har kunnat bocka av det mesta från min senaste önskelistabellsleevetröjan, tibikjolen och uterqüeskorna – men än finns det cravings! Som alltid, hehe. Nästa lyxköp blir ett par ballerinaskor från Chanel i svart med lackad, doppad tå. Jag vill också förnya skjortgarderoben: jag har två svarta blusar jag ofta bär till jobbet men som tyvärr hänger på sista versen. Blusen ovan kommer från Hope. Helt perfekt om ni frågar mig! Det kan vara så att jag klickade hem den igår.. Visar snart!

Dior har verkligen “steppat upp” sitt game den senaste tiden, både vad gäller kläder, accessoarer och skönhetsprylar. Men med ett par chanelskor i sikte får de berömda J’Adior-ballerinaskorna från vårkollektionen vänta ett tag. Som “tur” är verkar de vara slutsålda överallt (mycket bra för min plånbok! två par lyx-skoköp på en månad blir lite häftigt..) Jag får nöja mig med senaste lippie-kollektionen,Addict Gel Laquer, som ska ge fukt, glans och hög täckning. Jag slog till på nyansen “tease” igår!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *