Beauty

Sheet Happens

Lystring hudvårdsnördar! Om ni följer mig på Instagram vet ni att jag börjat bli beroende av sheetmasks. En sheet mask, eller arkmask, är en mask dränkt i serum eller essence med diverse hudvårdande ingedienser som du lägger på huden och låter verka i ca 15-30 minuter. Jag älskar dem dels för att de ger synliga resultat snabbt (de bombar verkligen huden med fukt och göttigheter) och också för att de ger mig en dos avkoppling – det bästa jag vet är att komma hem efter en lång dag, hoppa i pyjamasen, sminka av mig, lägga en sheetmask och koppla av framför en serie. Vardagslyx!

Eftersom sheetmasks framförallt tillhör den koreanska hudvårdsrutinen har de varit ganska svåra att få tag på i Sverige (Sephora har några märken och du kan hitta sheetmasks för en billig peng på t.ex. ebay, sök på “korean skincare” eller “sheetmask”). Fram tills nu! Sheet Happens är en nystartad webshop som fokuserar helt på sheet masks. Här kan du shoppa mängder av olika masker med olika ingredienser och effekter. De har också börjat med en prenumerationstjänst där du får hem ett 8-10 masker varje månad för 299 kr. Hurra!

 

Jag fick ett pressprov på en prenumerationslåda och ovan ser du maskerna som låg i min box! Här hittar vi bland annat en snigelslem-mask från Benton, en djupt återfuktande mask från Dr.Jart+ och en rödvinsmask från Tony Moly. Jag ser SÅ emot att testa maskerna och återkommer förstås med recensioner!

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *