My style

Stilfrågor och svar

Jag hittade en “fashion tag” jag tänkte svara på idag! Sju frågor om min stil och garderob. Gör den du också! Skriv en kommentar här nere. Jag älskar att läsa om era garderober!

Finns det något plagg du äger, som du aldrig burit? Jag är ju egentligen helt mot att “spara för sparandets skull”, men visst har jag några sentimentala plagg som åker på väldigt sällan. Men jag har ju burit dem åtminstone en gång! Min studentklänning till exempel: en vit sidenklänning med svarta band och j*vligt kort kjol (vi snackar kunde-inte-böja-mig-ner-kort, oh those were the days). Jag hittade den i en reahög på Gina Tricot för 79 kr två veckor före studenten. Snacka om fynd! Den kommer jag aldrig slänga.

Min garderob består mest utav.. Kjolar! Såklart. I regel fastnar jag för plagg i enkla snitt, i tyg med struktur och mycket volym. Platta skor. Mjuka överdelar och strukturerade ytterplagg.


Jag älskar att shoppa på..
Nätet! Men jag spanar länge, länge, innan jag slår till. Älskar att browsa på Asos, net-a-porter.com och H&M online. Ni vet väl att H&M alltid fyller på sortimentet klockan 9 på torsdagar? Man är väl proffs, hehe! När det kommer till beauty shoppar jag helst på spaceNK.

Jag fönstershoppar alltid på.. NK Gallery i Göteborg, innan de lade ner. Den affären skrek mitt namn! Tänk er en svartvit “parisian chic”-inredning med porträttfoton på Sophia Loren på väggarna, Tibi-kjolar, Joseph, ATP Atilier och andra roliga märken. Nu gillar jag att fönstershoppa på Chanel..

Är din stil gammaldags eller modern? Jag har nog ett modernt synsätt på kläder och stil: jag vill att alla ska få klä sig hur man vill, som man är. Att bryta normer tycker jag är något bra och jag vill gärna uppmuntra via bloggen till att tänka utanför (den smala, vita, storlek 34)-boxen. Men i allt detta så råkar min stil vara ganska gammaldags. Jag älskar plagg som tradionellt har varit kvinnligt kodade och tycker om att vara “påklädd” och “dölja mig” med kläder. 1850-tal med krinoliner, stram hårknut och knappt en naken vrist?! 100% jag.

Du försover dig och ska iväg på viktigt jobbmöte. Vad gör du?! Stress! Jag hoppar i favoritjeansen, väljer en enkel kashmirtröja, slänger klackarna i väskan och ber en stilla bön samtidigt som jag sprayar torrschampo i håret. I sminkväg: concealer, mascara, highlighter (som jag panik-smetar-på i tunnelbanan).

En ny trend du fastnat för? Jag älskar trenden med tröjor med extra allt: vipp, fladdriga ärmar, rosetter och knyt! Det kan ha varit så att jag nyss klickade hem den perfekta bell sleeve-tröjan..

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *