Outfits

Birger Jarlsgatan

Inlägget innehåller annonslänkar

Måndag! Hur har er helg varit? Jag har haft en av mina äldsta vänner, Lisa, på besök från Göteborg! Vi träffades på gymnasiet och har varit oskiljaktiga sedan dess, trots att vi bor 50 mil ifrån varandra! Det blir en del telefondejter, och visst att telefonsamtal funkar men att få spendera en hel helg såhär? Underbart! Ovan ser du en outfit jag gjorde en copy paste på när vi skulle ut och dricka drinkar.

I sminkväg använde jag produkter från By Terrys sommarkollektion! Deras nya Sun Designer Palette är magisk och såå högpigmenterad. Jag har den förra paletten och den ser nästan orörd ut nu ett år senare, fastän jag använt den massor. I kollektionen finns också en mist som ger en lätt solkysst effekt med namnet Tea to Tan, och Stylo Blackstar i färgen Aqua Mint.

Kjol, klackar, skinnjacka. En klassisk outfit när det vankas drinkar, middag eller fest! Jag bar volangtröjan från H&M Conscious Exclusive under skinnjackan från Zara (liknande här och här), kjol från Ted Baker, väska från Louis Vuitton och pumps från Gant. Min skinnjacka från Zara har lagom mycket bikerdetaljer (det är en fin linje mellan stilfullt och 80-tal..), ett perfekt smörigt läder och just den rätta längden till kjolar som dessa. Skinnjackor alltså. Ett tydligt vårtecken!

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *