Outfits

Karlaplan

Inlägget innehåller annonslänkar
 

Att återanvända plagg och styla dem på nya sätt är något jag brinner för och älskar att blogga om. Att kunna inspirera er till att bli mer kreativa med er garderob, och tänka mer hållbart. Det är målet! Någon som är expert på att styla plagg på nya, intressanta sätt och få gamla garderobsfynd att kännas nya igen är Linn Eklund som bloggar på Elle. Hon är en av mina största inspirationskällor just nu, även om hennes stil är tusen gånger mer mönstrad och färgglad än min. Älskar hur hon kombinerar de mest udda plagg och får de att funka.

Såhär i maj, när vädret snabbt kan slå om men det inte längre krävs tunga, tjocka ytterplagg, är en outfit med många lager toppen. Ovan har jag stylat volangtoppen från H&M Consious Exclusive under min gamla trotjänare, kashmirtröjan från Stories. Gillar verkligen att volangen sticker fram under ärmen. Blir som en ny topp av två gamla!

Älskar att man kan gå med bara ben ute?! Oufiten som helhet bestod av volangtröjan från H&M, kashmirtröja från Stories (finns inte i butik längre, men älskar även dessa), kjol från Tibi, väska från Louis Vuitton och ballerinaskor från Pretty Ballerinas.

Bilder fotade av Emma Grann/Studio Emma Svensson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *