The Style Edit

Från kontoret, till festen

Inlägget innehåller annonslänkar

Fredageftermiddag, du har jobbat klart och det är dags att möta upp tjejerna. Finns det något bättre?! Men vänta, måste du hem emellan? Måste du byta om? Stress! Med tipsen jag tänkte dela med er idag kan du ta dig direkt från jobbet, till festen. Stressfritt, enkelt, no fuzz!

Preppa. Ta på dig kläder på morgonen som funkar både på dagen och kvällen. Den enkla kontorsstilen funkar bäst: byxa+kavaj, svart klänning – eller som jag ofta gör, kjol + blus. Skippa den stickade tröjan, den blir alldeles för tråkig på festen. Och för varm! I sminkväg: preppa genom att lägga en ordentlig sminkbas (toppa med setting spray!) och fixa håret redan på morgonen, men skippa det sista piffet.

Rätt accessoarer. När du är klar på jobbet är det enkelt att piffa outfiten med festaccessoarer! Mina favoriter? Ett par killer heels (gärna med iögonfallande detaljer, som dessa) eller ett par stora, glammiga örhängen. Ja – det innebär att du måste ta med en skopåse till jobbet på morgonen, och sedan till festen. Lägg den i garderoben så fort du kommer fram!

Rätt makeup. Nej, det finns inget rätt och fel när det kommer till smink – men vi kan väl alla hålla med om att femtonminutersotningen och lösfransar som kladdar inte är det vi vill hålla på med när vi är sena till en fest?! Här gäller det att satsa på produkter som ger mycket ka-pow på kort tid! Eftersom bassminket redan är klart kan du gå direkt på slutfinishen. Liquid lipstick, eyeliner som suddas ut och en power-doft är tre saker jag gillar att addera.

Voilà! En enkel klädbas och fem minuter senare: klackar, statementsmycken och en festsminkning som håller hela natten. Ursnyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *