Outfits

Fältöversten

Inlägget innehåller annonslänkar

Fredag! Hur underbart är det inte med helg? Har jobbat som en tok de senaste veckorna med att försöka få iordning alla betyg inför skolavslutningen som närmar sig. Sådär 640 stycken.. Nu börjar jag äntligen bli klar. Puh! Det måste firas med en utgång. Vad gör ni ikväll? Jag ska möta upp min bästis Lisa som rest hit från Göteborg! Fredag + bästishäng + rosévin, finns det ens något bättre?

Idag kör jag en “copy paste” på det jag skrev härom dagen, om hur du bäst klär dig för att snabbt kunna åka iväg till festen, direkt från jobbet. Det enda som saknas är en tyngre kvällsdoft och ett riktigt kapow-läppstift. Ut med håret och jag är redo för en (tre?) drinkar på någon uteservering. För vem har tid att byta om inför en fest? Inte jag iallafall! Min klädfilosofi när det kommer till fest, middag eller en AW är att det ska gå snabbt och enkelt.

I outfiten ovan har jag på mig volangtröja från H&M, kjol från Tibi (liknande här), världens skönaste klackar från Gant och väska från Louis Vuitton. Kvällsdoften blir Black Opium av YSL och på läpparna adderar jag Lancôme Matt Shaker, en nyfunnen läppfavorit.

Bilder fotade av Emma Grann/Studio Emma Svensson.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *