Beauty

I have a confession to make..

Inlägget innehåller annonslänkar
 

Hej jag heter Karin och jag är beroende av rosabeiga läppstift! Kan det bli snyggare än en fet eyelinervinge och en perfekt, nude läpp? Eller en krämig beige läpp till sotade ögon.. Till vad som helst egentligen! Idag tänkte jag visa mina tre bästa nudelippies. Jag har testat några genom åren, om vi säger så!

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Pure Hollywood. Tänk er en värld utan liquid lipsticks. Hår som fastnar, läppstiftsmärken på tänderna och klet överallt. När de flytande, matta läppstiften nådde marknaden för några år sedan blev mitt liv genast mycket lättare! Färgen Pure Hollywood har den perfekta beigea tonen med en skvätt rosa i och sitter som sten – den tål verkligen allt! Med denna har jag lika snygga läppar på morgonen som efter en middag och ett svettigt dansgolv. Purrfect.

Bareminerals Matte Liquid Lipstick Swag & Smooch. Min senaste nudefavorit kommer från Bareminerals Gen Nude-serie ni hört mig ravea om många gånger. Jag tycker verkligen de har gjort ett riktigt bra jobb med att få till många olika nyanser, inte bara i beiget! Jag har flera i samlingen, favoritfärgerna är mauverosa Swag och beigepastellrosa Smooch. Gärna tillsammans, som en ombréläpp med den ljusaste i mitten av läppen. De torkar matt precis som Anastasias Liquid Lipsticks utan att torka ut läpparna och har lång hållbarhet.

Clarins Natural Lip Perfector. Mjukt, glossigt och vårdande utan att kännas stickigt eller kletigt – ett perfekt läppglans helt enkelt! Jag älskar Clarins Natural Lip Perfector och har dem i flera färger. Jag använder dem både som de är, och toppade över ett läppstift för extra glans. Ovan ser du färgen “03 Nude Shimmer”.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *