Karin

Karriärmilstolpar och chanelskor

Är våren här nu? Jag har vårkläder jag vill bära och nya, fantastiska skor jag vill ta fram! Strax efter Malin Göransson fotade bilden ovan, i Kungsträdgården som blommade så vackert, började det snöa! Där stod jag i bara ben.. Burr var bara förnamnet! Fick snabbt hoppa i vinterkappan. Men bilderna blev väldigt fina. Aprils bästa outfit är just denna: med bästa kjolen, nya chanelskorna och ett nyfixat hår med nya Hairtalk-extensions. Älskar!

April var en väldigt bra månad: jag spenderade en vecka i Göteborg, hade två personal shopping-uppdrag, träffade vänner jag inte sett på länge och kanske det bästa – jag fick ett roligt jobbbesked! I höst, när höstterminen börjar, blir jag ämnesansvarig för SO-ämnet på skolan jag arbetar på. Jag kommer fortsätta undervisa SO precis som vanligt, men också leda SO-lärarlaget.

Presenten för att kunna checka av denna karriärmilstolpe ser du på bilden ovan! Älskar dem verkligen. Jag tror starkt på att man ska unna sig själv och ge sig själv presenter för att fira viktiga händelser. Vill du veta exakt hur de blev mina (det var tyvärr inte “bara” att gå in och köpa dem..) har jag berättat allt i en unboxingvideo du hittar på min youtubekanal!

Bilder fotade av Malin Göransson och Josefin Strang.

14 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *