Outfits

Österlånggatan

 Inlägget innehåller annonslänkar

Som jag skrev igår – jag älskar asymmetri! Särskilt one shoulder-toppar. Det diagonala snittet som en bar axel skapar gör att kjolen nästan känns ännu vippigare. Och det går aldrig att få för mycket vipp! Det accentuerar också mina former på ett sätt jag gillar. Jag älskar mina kurvor och förstärker dem gärna ännu mer med vissa snitt och plagg. Kläder handlar helt och hållet om att lyfta upp – inte att dölja som vi så länge blivit intutade!

Här har jag matchat min nya asymmetriska volangtopp från New Look med höga, klumpiga zaraklackar (fullkomligt livsfarliga på Gamla Stans kullerstensgator, bytte snart till ballerinas!) och favoritkjolen. Jag har skrivit några gånger om att jag ibland får dille på saker och då shoppar aningen för mycket? 2008 var det peplumtrenden, förra året bodys och i år – volanger och asymmetriska snitt. Jag kan ha köpt tre volangtoppar på loppet av en månad..

Volangbody från New Look, kjol från Tibi, klackar från Zara (liknande här och här) och väska från Louis Vuitton. Mitt andra volangköp får ni se i en outfit snart – denna topp från na-kd

Foton av Malin Göransson.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *