Beauty

Peter Thomas Roth

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag älskar ansiktsmasker! Särskilt de från Peter Thomas Roth. Den gröna gurkmasken, Cucumber Gel Mask, är den perfekta lugnande masken efter en varm sommardag, den svarta Irish Moor Mud-masken känns snäll men ändå uppstramande och renande, och guldmasken med 24 karats guld är härligt lyxig. Så när Skincity hade ett påskerbjudande med sex minituber av PTRs masker för bara 199 kr slog jag till! Vad är bättre än hudvård på rea?

Meet your mask. I kitet jag köpte fanns tre masker jag aldrig testat förut: pumpamasken Pumpkin Enzyme Mask, den reparerande rosa Rose Stem Cell Mask samt den blå Blue Marine Algae Mask som precis som namnet antyder innehåller algextrakt som ska återfukta huden på djupet. Maskerna kom i en liten kartong, varje tub räcker till 2-3 masktillfällen. Inte jättemycket produkt – men tillräckligt för att få en “first impression”. Kanske hittar jag en ny favorit? Jag uppdaterar er med recensioner eftersom! Har ni testat Peter Thomas Roths masker?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *