My style

tre vårtrender jag älskar

Inlägget innehåller annonslänkar

Snart är sommaren här! Efter månader och åter månader av grått, trist väder vallfärdar jag till parkena och ägnar mig åt en nästan religiös soldyrkan. Jag går med bara ben till jobbet, några mornar har jag lämnat jackan hemma och jag drömmer om lätta, luftiga sommarplagg. Hörde jag ett halleluja? Nya säsonger = nya trender. Men alla är långt ifrån “jag”. Idag tänkte jag prata lite mer om trenderna jag dras till just nu!

One shoulder. Om vinterns överdel var den med bell sleeves – luftiga, flowiga ärmar och vida “cuffs” längst ner vid handleden – har sommarens överdel en one shoulder-detalj! Älskar det minimalistiska, diagonala snittet. Jag har redan köpt den här toppen från H&M men letar efter en body med en lång ärm. Är också grym sugen på denna från na-kd! Såklart stylad tillsammans med en vid kjol – vad annars?! HÄR hittar du flera favoriter från Asos.

Rosetter! Jag älskar rosettdetaljer, särskilt på pumps (de från Zara som ni ser på min header är en favvosko här hemma) men också på toppar där rosetten liksom “knyter ihop” axelbanden på överdelar. Som dessa från Asos! En trend som du lätt kan fixa själv: jag tänkte förnya några linnen med att klippa loss axelbanden och sy på två, långa knytband.

Makeup-minimalism. Tanken om att äga färre saker är något jag dras till mer och mer. Jag har bloggat om modeminimalism länge men nu är det dags att ta nästa steg och applicera samma minimalistiska tankesätt även på beauty! Jag vill se hur långt jag kan gå: hur få produkter kan jag få ner min samling till och vilka produkter jag kan göra mig av med? Jag tänkte ta med er på resan! Redan imorgon kommer mitt första inlägg om just makeup-minimalism. Hoppas ni vill hänga på!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *