My style

Vårens mest burna accessoarer

Inlägget innehåller annonslänkar

27 grader och strålande sol. I helgen kändes det verkligen som sommar! En ny säsong är här vilket betyder att det är dags att titta tillbaka på månaderna som gått. Vi börjar med accessoarerna. Vilka väskor och skor har jag burit mest i vår?

Min Alma BB från Louis Vuitton i épi electric noir är fortfarande väskan nummer ett, även om jag burit min Aspinal of London-väska mycket till jobbet. Alma är den perfekta lilla väskan om jag ska ut på stan, dejt eller bloggevent. Jag får plats med det nödvändigaste plus vloggkameran. Älskar! Men jag måste erkänna att jag längtar till en viss väska.. Kan ni gissa?

Mina varje-dag-smycken –  stjärnarmbandet från Sophie by Sophie och ett love tag-halsband från Jane König – tar jag aldrig av mig. I vår har jag också burit rosettarmbandet från Ingnell Jewellry. Älskar små, personliga silversmycken!

Ballerinaskorna från Chanel är så fina och lyxiga och nu, såhär några veckor in i användandet kan jag säga att de är grymt sköna också! Jag har burit dem till jobbet var och varannan dag i april och maj och älskar dem. Ja, man betalar mycket för märket men det är helt klart mina mest bekväma platta skor. De är i så fin kvalitet, så välgjorda och ja.. Helt underbara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *