Beauty

Bästa under hundra

Inlägget innehåller annonslänkar

Är du en slösa eller spara? Det har blivit lite väl mycket lyx i beauty-blogginläggen den senaste tiden. Idag väger jag upp med att lista tio av mina bästa budgetprodukter! Alla under hundralappen. Vilka av dessa har du testat?

I hudvårdsväg kan ingen ha missat The Ordinary. Jag älskar hyaluronsyraserumet The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 och fuktkrämen The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA. Huden blir perfekt fuktmättad och all min yttorrhet försvinner. Älskar priset – under hundralappen för båda. Vilket påminner mig: jag måste köpa back-ups! Och fler sheetmasks! Eleven har precis börjat med K-beauty, här kan du fynda sheetmasks till bra priser.

Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer är världens bästa fuktkräm om du vill ha mycket fukt, men hatar att smörja in dig. Sådär 50 kr, som hittat! Den kommer i olika dofter, min favorit är den gröna med aloe vera.

Jag kämpar med utväxt: mitt hår är naturligt ganska guld-rött-brunt och min frisör färgar det i en grå brun nyans så att jag får en mörk, kall färg. Därför använder jag utväxtspray! Favoriten kommer från Schwarzkopf och heter Root Retoucher. På tal om hår: sedan två år tillbaka har jag sparat ut brynen till formen jag har idag och jag gör numera ingenting med brynen mer än att noppa ytterst lite. Inget ifyllande med pomade, penna eller skugga. Däremot färgar jag dem svarta med med Refectocil.

Sist men inte minst: budgetsmink under 100! NYX gör flera bra budgetgrejer, som Soft Matte Lip Cream och Matte Finish Setting Spray som hänger alltid med i necessären och är ett givet sista steg i min sminkrutin. Med några spray sitter sminket som berget, hela dagen. Jag älskar också Real Techniques Miracle Complexion Sponge och Maybelline Fit Me Concealer

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *