Beauty

(Beauty) Throwback Thursday

Inlägget innehåller annonslänkar

Vilka produkter älskade jag i november 2016? Och ännu viktigare – håller de fortfarande måttet eller har jag hittat något lika bra, eller bättre, för ett billigare pris? Det är dags för en till Beauty Throwback Thursday, helt i linje med minimalisttänket som ni ser mig skriva många stilinlägg om.

Det var november ’16 jag upptäckte Beccas magiska highlighters. Då såldes de inte i Sverige men från och med i våras hittar du dem på Sephora. Jag rekommenderar er alla att leta reda på märkets Shimmering Skin Perfectors. Både den flytande varianten och den pressade puderhighlightern i färgen “Pearl” används fortfarande flitigt här hemma. Jag har ännu inte hittat en dupe. huden blir lystrig som om om den badat i fukt och sedan sprinklats med stjärnstoft. GLOW! 

Too Faced Born This Way Concealer korade jag till förra årets bästa concealer. I år har jag hittat en ännu bättre. Ni känner alla till den: Tarte Shape Tape. Har aldrig i mitt liv varit med om en så pigmentrik, täckande concealer. Ni skulle se mina undereyes, varje litet sömnbristspår och blåton är som bortblåst. Älskar den. Synd bara att den är svår att få tag på!

Nu går jag mot tanken med det här inlägget – och tipsar om en dyrare produkt. Real Techniques Miracle Complexion Sponge var min sminksvamp of choice förra hösten. Men frågan är om inte BeautyBlender är snäppet vassare! Den är liksom mjukare, lite enklare att arbeta in produkter med och mer formbar. Och så kommer den i svart.. Men det finns ju så många på marknaden! Jag är lite sugen på varianten från Fenty Beauty. Har ni några tips?

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *