Beauty

Ecococo Body Scrub

Inlägget innehåller annonslänkar

Såhär i höstmörkret, och med en stressig flytt bakom sig, är det extra härligt med vardagslyx! Jag försöker ta lite extra hand om huden nu när det börjar bli kallt ute – utan en ordentlig skrubb och kräm blir huden känslig, kliig och torr. En produkt jag verkligen börjat tycka om är Ecococos kroppsskrubbar: perfekt riviga skrubbar med ekologisk kokosolja och havssalt som både skrubbar bort döda hudceller, ökar lyster och mjukgör huden. Ni vet hur jag är med krämer – jag gillar inte att smörja in mig! Därför är denna två-i-en-produkt perfekt.

Jag har testat två skrubbar från Ecococo: Guava Body Scrub med guavafruktextrakt och Vanilla Body Scrub med doft av vanilj. Jag tar en liten handfull mängd skrubb, blandar med lite vatten till konsistensen jag önskar och sedan arbetar jag in produkten med cirkelrörelser, nedifrån och upp, på lätt fuktad hud. Det finns fler skrubbar i serien: en med lime och en med lavendel. Jag är sugen på båda – de ska nämligen också funka som badsalt, hur härligt vore det inte med ett lavendelbad?

Skrubbar och peelings är svårt: det gäller att få till rätt konsistens och “riv”. Här har man lyckats med formulan och dessutom tillsatt härliga dofter och packererat skrubbarna i praktiska, men ändå snygga, återförslutningsbara förpackningar. Jag kommer definitivt fortsätta köpa Ecococos produkter!

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *