Beauty

New in Beauty: November

 Inlägget innehåller annonslänkar

Det börjar nalkas mot jul vilket i beautyväg betyder en strid ström lanseringar av diverse glittereyeliners, presentkit och (ganska onödiga, dyra och väldigt habegärliga) julkollektioner! I denna månads “New in Beauty” visar jag skönhetsprodukterna jag gärna lägger vantarna på i november. Varning för cravings!

Kan vi först titta på Diptyques julkollektion? Jesus, Maria och Josef. Här snackar vi cravings på hög nivå! Julkollektionen i år innehåller både en adventskalender, en serie mini-doftljus och tre doftljus. Doftljusen är de första där man använt färgade vaxer och de tre ljusen är inspirerade av sagofigurer: en röd drake, en grön enhörning och en blå fågel fenix. Om du har 220 pund över kan du köpa ett 1,5 kilo tungt Baies-ljus. Som hittat! Även Jo Malone gör en lyxig julkollektion. Hejdå sparpengar..

Förutom allt för dyra doftljus önskar jag mig alltid L’Occitanes mandeltvål i julklapp – världens lyxigaste, härligaste tvål som förvandlas från en mandeldoftande olja till en fluffig rengöringsmjölk. I år har de släppt flera fina julklapsskit men den roligaste nyheten måste vara deras adventskalender. För 499 kr får du lite av varje – allt från tvålar till krämer och deras klassiska sheasmör-handkrämer í miniformat. Jag hade förra årets version och fick mycket fint för en liten peng!

På tal om att inte ruinera sig ekonomiskt: flera produkter jag recenserat i bloggen, som jag verkligen gillat, har kommit ut i prisvärda julklappskit. Har du funderat på att slå till på till exempel Foreos rengöringsborstar släpps nu två kit: Get Up And Glow samt Ready to Glow. HÄR kan du läsa min recension av de soniska rengöringsborstarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *