Home

Nytt till lägenheten

Att bo i Råsunda, med tio minuters gångavstånd till Mall of Scandinavia, är både fantastiskt och potentiellt livsfarligt. Jag har “råkat” springa förbi tre gånger på en vecka.. En gång för att ta med hämtmat (ja, det är på den nivån), en gång för att hämta ut ett paket och den tredje för en rejäl (spontan, oops) shoppingrunda.

Sedan min förra uppdatering har jag införskaffat detta soffbord från Zara Home med glasskiva och silvriga ben, monterat garderober och fått hem soffan och sängen jag beställde från Mio. Jag har gjort en del praktiska köp – ny mikro och vattenkokare, mycket spännande – och några onödiga, vardagslyx-köp som doftpinnar, doftljus, fina tvålar och smått och gott.

För att hålla mig inom en någon sånär okej budget har jag försökt fynda lite dyrare märkessaker secondhand. Jag köpte exempelvis den här kudden, från Svenskt Tenn, för en tredjedel av butikspris. Som hittat!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *