New in

Shoppingstopp?

Nu tror ni väl jag blivit tokig. Shoppingstopp? Jag? Jag är faktiskt nyfiken! Nyligen var jag med i ett “followtrain” tillsammans med åtta tjejer på Instagram som alla bloggar om stil. Flera av dem skriver just om shoppingstopp eller köpstopp: att genom att inte köpa något under en begränsad tid försöka minimera shoppingen och använda vad du redan har, på nya sätt. Ni vet ju att jag förespråkar minimalism så tanken om ett köpstopp är inte så långt borta. Eller?

Jag funderade på min klädshopping de senaste månaderna och faktum är att jag inte köpt ett endaste klädesplagg, eller accessoar för den delen, sedan USA-resan! (Då brände jag å andra sidan 800 dollar på ett par Dior-skor..). Däremot har jag ju köpt ny lägenhet och lagt mycket pengar på inredning. Men klädshopping? Nada!

Att återupptäcka garderoben. En instagramläsare undrade hur jag klarar mig, om jag inte tröttnar på min garderob. Faktum är att jag snarare längtar efter garderoben jag redan har: jag är mitt i processen att packa upp mina kläder som legat i flyttkartonger de senaste veckorna. I flyttkaoset har jag haft på mig tio plagg som jag kombinerat med varandra. DET har varit riktigt tråkigt vill jag lova. Nu medan jag packar upp återupptäcker jag gamla klädkärlekar.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *