Beauty

Clinique Take The Day Off

Inlägget innehåller annonslänkar

Äntligen! Nu har jag äntligen packat upp alla hudvårdsprodukter, sorterat in smink och rensat bland alla krämer, serum och pryttlar – bland annat sakerna jag köpte på Sephora i USA i somras som har legat nerpackade i väntan på flytten. Helt orörda och oanvända i flera månader. Kan ni tänka er? Det var verkligen en fröjd att få iordning allt. Som att shoppa i sina egna lådor!

Jag dubbelrengör alltid. Gärna med en olja eller ett balm först och därefter med en löddrande rengöring. Det är en rutin jag svurit vid i flera år. En ensam rengöring räcker liksom inte om du som jag använder vattenfast smink, setting spray, solskydd och andra “rejäla” produkter. Ett av mina USA-fynd recenserar jag idag: Clinique Take The Day Off Cleansing Balm – ett rengöringssmör som hypats rejält bland skönhetsbloggare som jag självklart var tvungen att testa.

Sedan några veckor tillbaka börjar jag min rutin med en ärtstor mängd av Clinique Take The Day Off Cleansing Balm på torr hud. Den feta, smöriga texturen smälter till en silkig, mjuk olja på huden som jag masserar in och sedan sköljer av eller “sveper bort” med en fuktad muslinduk. En riktigt behaglig rengöringsprocedur, vill jag lova.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm känns snäll mot huden men är samtidigt mycket effektiv: den är behaglig att använda, har ingen stark doft, lämnar ingen fet hinna och torkar hellre inte ut. Snabbt går det: det feta balmet löser upp sminket på några sekunder utan att mycket produkt behövs. En liten ärta räcker – vilket betyder att den 125 ml stora burken kommer räcka en evighet.

Hudvårdskärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *