My style

Fall Fashion Favourites

Inlägget innehåller annonslänkar

Höst! Kappor, kashmir, boots, handskar, mocka och lager-på-lager. För att inte tala om alla snygga skinnjackor! Idag listar jag höstens bästa plagg (och en liten önskelista).

Den här kappan från Rodebjer är inte min favoritkappa, men jag bär den ändå hela tiden. Den är varm utan att kännas bulkig, sitter snyggt, funkar både med klänning, kjol och byxor och är perfekt till jobbet. Jag köpte min på rea och pris per användning har blivit väldigt lågt sedan jag slog till.

Jag älskar mina chelseaboots från Loake. Bättre skokvalitet får man leta efter! Jag köpte dem för fyra år sedan och de ser fortfarande ut som nya – då har jag inte ens sulat om dem. Men det är en sak jag ogillar med dem. Ni kommer skratta åt mig nu. Loake-bootsen har små flärpar man drar upp skorna med – och flärparna är bruna. Jag hatar färgen brunt. Nu har jag hittat ett par chelseaboots med svarta flärpar (…). Jag talar förstås om Blaxland-bootsen från RM Williams. Jag behöver verkligen inte ett till, nästan identiskt par, men ååå vad de är snygga.

Vad står på önskelistan? Först av allt: väskan ovan från Mansur Gavriel. Sun Suede Tote, i svart, med den klassiska knytdetaljen Mansur är känd för. Jag tror att den kan bli mitt nästa lyxköp! Vad tycker ni? Ett kanske inte så spännande, men däremot praktiskt köp som står på listan är det här kashmirsetet från SoftGoat. Jag ser framför mig hur jag dricker te, tänder doftljus och myser – iklädd det här setet – i min nya lägenhet en regnig novemberkväll. Vardagslyx är ordet!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *