Beauty

New in Beauty: Oktober

 Inlägget innehåller annonslänkar

Låt oss gå igenom några beautynyheter som når butikerna i oktober! Förutom att det är rosa bandet-månad, och många produkter återlanseras i rosa förpackning (kolla bara den här krämen från Elemis!), börjar julkollektionerna säljas. Jag vet! Jul! Nu? Jag tycker gärna Halloween får vara förbi innan jag börjar kika på julkollektioner..

Först en nyhet som inte alls faller mig i smaken, men där förpackningen är så fin att jag måste visa den ändå. Anastasia Beverly Hills senaste palett heter Prism Palette och kimmer i en svart sammetsförpackning. Jag gillar egentligen inte skuggpaletter (eller ögonskuggor i allmänhet, jag dras alltid mer åt eyeliners som jag på sin höjd sotar med en svart skugga) men kolla så snygg ytterförpackningen är? Älskar svart sammet! Vill du kika mer på innehållet hittar du fler bilder här.

Ingen har väl missat Fenty Beauty? Jag är sugen på nya foundationen som kommer i hela fyrtio nyanser. Av recensionerna jag sett på youtube verkar den väldigt, väldigt fin. Och apropå foundations: Bareminerals har just släppt barePRO Liquid Foundation som lovar 24 timmars hållbarhet och en vårdande formula som ska smälta in i huden. Jag har fått hem ett pressprov och ska börja testa direkt! Recension kommer.

En hudvårdsnyhet jag definitivt ska slå till på är Dermalogica Precleanse Balm, ett rengöringsbalm med aprikoskärneolja och olika essentiella oljor som löser upp smink och orenheter. Jag svär vid dubbelrengöring – jag använder alltid ett balm eller olja för att ta bort smink innan jag går in med rengöring två. Jag är också sugen på Clarins nya ansiktsmasker, speciellt SOS Hydra Face Mask. Min hud behöver all fukt den kan få nu såhär i hösttider!

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *