Beauty

October favourites

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag har så många nya skönhetsfavoriter jag vill visa er! Både i kategorin smink, hudvård, hår och naglar. Så många att långa recensioner tar allt för stor plats. Här kommer därför några snabba månadens favoriter-recensioner i miniformat. Dessa måste ni testa!

Oribe Beautiful Color Shampoo & ConditionerGlossiga, blodröda förpackningar, en diskret salongslyxig doft, en underbart krämig, löddrande shampooformula och perfekt krämigt balsam som båda räcker en evighet. Oribes produkter är de dyraste jag testat men också de bästa – det gäller både deras stylingprodukter och -vård. Med Beautiful color-serien får jag massor av glans och luftig volym och ett hår som är rent länge. Det finns billigare produkter som är lika bra, men lyxkänslan är svår att toppa!

Min hud har skrikit efter fukt de senaste veckorna. En fuktmask jag verkligen gillat är Exuviance Deep Hydration Treatment. En gelébaserad kräm som verkligen packar huden med fukt, utan att kännas tung eller “smörig”.

Bästa mascaran? L’Oréal Paradise Extatic som borstmässigt påminner om Too Faced Better Than Sex-mascaran som alla hypar men jag inte riktigt gillar – den är för torr för min smak. Här får du en krämig, kolsvart formula med med samma slags “fluffiga” fiberborste som fångar varje frans och bygger massor av volym. Känns definitivt lyxigare än sitt billiga pris. Tips! Just nu har Eleven 20% på allt från L’Oréal. Klicka HÄR

Bareminerals barePRO Liquid Foundation är en krämig, mediumtäckande foundation med vårdande ingredienser. Och min nya foundationfavorit! En ovanlig kombination: den smälter in i huden väldigt fint, känns återfuktande och trots att den beter sig, och känns, mer som en färgad dagkräm formulamässigt får du bra täckning och lång hållbarhet. Jag jobbar in den med fingrarna och buffar sedan ut med en stor, mjuk stipplingborste. De dagar jag velat ha extra täckning har jag sedan lagt ett tunt lager Barepro Powder Foundation med en stor, mjuk puderborste.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *