Beauty

September Favourites

Inlägget innehåller annonslänkar

Antonio Axu Dry Shampoo Dark Hair. Sökandet efter det bästa torrschampot är evig! Jag har några old time-favourites, men är på ständig jakt efter nya torrschampon att testa. Mitt senaste fynd är ett i lyxskrud från Antonio Axu, stjärnfrisören som nyligen lanserat en serie hårprodukter som säljs på Åhléns. Här får du ett torrschampo med mörka pigment som också döljer utväxt – perfekt om man som jag annars kombinerar torrschampo med utväxtspray. Det påminner en hel del om Lernberger & Stafsings bruna torrschampo, men utan den sträva känslan. Tänk fyllighet och volym, snarare än fågelbo.  Inte snordyrt heller trots lyxkänslan – 149 kr/300 ml. Tips!

Physician’s Formula Butter Bronzer. Minns ni det jag skrev om fula förpackningar? Jag hatar att den här bronzerdosan är så ful, för själva bronzern är så, så, så bra! En perfekt lagom-kall-lagom-varm, mjuk, smörig, härlig bronzer som aldrig kan överdoseras, aldrig blir pudrig och sitter hela dagen. Den bästa bronzern jag någonsin testat! Men jag hatar förpackningen och stör mig på den varje gång jag sminkar mig. Knepigt. Jag köpte min i USA och mig veterligen finns den inte i Sverige ännu.

Exuviance Deep Hydration Treatment. I somras fullkomligt knarkade min hud fukt. Jag tror att det var det torra, varma klimatet i kombination med mycket sol och bad i USA som gjorde huden extra känslig. Jag hade med mig en reseförpackning av Deep Hydration Treatment från Exuviance i min resenecessär, för att prova om jag gillade den, och ja – den är verkligen toppen! Liksom allt annat från Exuviance får du en produkt som gör vad den lovar, med bra ingredienser och smart förpackning. Masken är i geléform och innehåller massor av göttiga fuktbindande ingredienser som min hud bokstavligen slurpade i sig. Du köper den här!

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *