Beauty

August Favourites

Inlägget innehåller annonslänkar

Det är recensionsdags! Två månader har gått sedan jag kom hem från USA. En resa där jag om man ska tro mitt kontoutdrag spenderade pengar på tre saker: starbuckskaffe, diorskor och – smink på Sephora. FÖR mycket pengar. Men finns det något härligare än att spendera timmar efter timmar bland skönhetsprodukter, vändandes på varenda flaska, botaniserandes bland alla nyheter? Nope! Jag tror jag swatchade hela butiken. Älskade varje minut av det!

Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo. Ett av sephoraköpen i Los Angeles var torrschampot ovan från Living Proof. Jag har testat många torrschampon i min beautybloggarkarriär och ja, Perfect Hair Day Dry Shampoo håller måttet! Det lämnar inga rester trots den gråvita formulan och gör att håret både doftar gott, ser renare ut och känns renare. Du får dock ingen textur eller stadga i håret – där är t.ex. Oribe Dry Texturizing Spray bättre – bara ett fräscht hår. Den är inte helt olik min andra torrschampofavorit som ni hört om mååånga gånger, Amika Perk Up Dry Shampoo. Gillar du den, gillar du denna.

Tarte Shape Tape Concealer. Kanske den mest hypade concealern någonsin. Mina förväntningar var skyhöga! Efter åtta veckors testande kan vi konstatera att 1. jag gillar den väldigt mycket 2. den täcker ALLT och sitter som sten och 3. jag kan absolut förstå hypen. MEN jag tycker att den är något svårjobbad. Formulan är extremt täckande och extremt pigmentrik vilket gör den perfekt över foundation, som contouring eller för att ljusa upp större områden. Men, med denna kan man (om man inte är noga med en fuktad beautyblender och ögonkräm innan) få “för mycket” täckning under ögonen så att det blir en skillnad mellan ögonområdet och resten av ansiktet. Förstår ni hur jag menar? Det är ett lyxproblem, javisst, men värt att tänka på när du köper concealer. Vill du bara ha ensnabb uppljusning, á la YSL touche éclat, är det här inte concealern för dig. Men jag älskar den..

Becca First Light Filter Face Primer. Hejdå tråkig, matt hud! Augusti var en stressig månad med för lite sömn – då är det skönt att fuska med lite glow. Med First Light Filter Face Primer under min foundation/concealer får jag genast massor av lyster och “liv” i huden tack vare de fuktbindande ingredienserna, lila pigment (den lila tonen korrigerar) och något Becca beskriver som “Cool Light Technology” som ska ljusa upp, dölja ojämnheter och blurra bort livlös hud. Precis vad jag behöver just nu. Och det bästa? Sephora har en webshop nu! Köp primern här.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *