New in

Min shopping i sommar

Inlägget innehåller annonslänkar

Det är dags för en tillbakablick! När jag kikar i min “nytt i garderoben”-mapp ekar den överraskande nog ganska tom. Vad har jag egentligen shoppat i sommar? Jag åkte till USA, köpte smink på Sephora och skor på Dior för allt för mycket pengar men därefter? Nada! Kanske lika bra det – jag köpte lägenhet i helgen. Det sved, haha! I november flyttar jag till Råsunda. Längtar SÅ mycket.

Sommarens shopping fokuserade på skor: jag blev som sagt med nya skor från Dior Saks Fifth Avenue i San Francisco (jag kände för att unna mig något riktigt snordyrt bara för mig själv). Att gå ner för marmortrapporna och spana ut över ett helt våningsplan fullt av designerskor, den ena lyxigare än den andra, sitta länge och prova och smutta champagne samtidigt? Det var precis det jag behövde just då – det var en tuff vecka. Jag har använt de så ofta jag kunnat sedan dess!

Ett lite mindre lyxigt skoköp var sandalerna från H&M jag visade i en outfit här och sedan måste jag såklart nämna alla billiga volangtoppar jag gick bananas på i början av sommaren! Varma stickade tröjor, ytterplagg och skor – där måste du ofta lägga ner mer pengar för att få bra kvalitet. Men ibland är det kul med ett budgetkap! På den översta bilden ser du en volangtopp från na-kd jag bar många sommarkvällar.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *