Beauty

New in Beauty: September

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag är inte bara pepp på höstgarderoben, utan också på alla makeupnyheter! September bjuder på många spännande lanseringar, inte minst från de franska lyxmodehusen. Ska vi kika på nyheterna?

Vackrast förpackningar står helt klart Lancômes samarbete med Olympia Le-Tan för. Olympia är känd för sina vackra clutch-väskor med bokmotiv, och samma stil finns att se på sminkförpackningarna som alla går i rosa och rött. Jag som älskar allt med retrotema har givetvis mycket svåra cravings.. Titta bara på paletten Olympia’s Wonderland Palette! Perfekt för oss samlare.

 

På tal om fransk lyx: Dior följer trenden och släpper liquid lipsticks under namnet Rouge Dior Liquid. Ovan ser du färgen jag är mest sugen på – hallå eller, älskar beigerosa – Pop Satin. De kommer i olika finish och lovar intensiv “couture colour”, en icke-uttorkande känsla på läpparna och lång hållbarhet. Finns i 27 färger. YSL lanserar liknande lippies som du kan kika mer på här.

Missade ni Victoria Beckhams samarbete med Estée Lauder? Nu har ännu ett samarbete tagits fram, denna gång i höstkollektionsform och många bästsäljare finns kvar. Nudeläppar, metallicskuggor och lyxiga, guldsvarta hylsor. Jag älskar allt. Kollektionen finns inte i Sverige (ännu?) men kommer säljas på net-a-porter.com.

Avslutningsvis. Höstens mest spännande parfymlansering? Chanel släpper ny parfym med namnet Gabrielle som jag verkligen ser fram emot att dofta på. Här ser vi noter av vita blommor: jasmin, ylang-ylang och tuberos på en mysk-sandelträ-bas. Låter som en klassisk Karin-doft, tycker ni inte?

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *