My style

Sommarens mest burna plagg

Inlägget innehåller annonslänkar
 

Idag tänkte jag visa er sommarens mest burna plagg! Hösten är snart här och som ni vet gör jag tillbakablickar varje säsong för att se vilka kläder och accessoarer som blivit favoriter – på så sätt undviker jag felköp och stilen minimeras och blir ännu mer “jag” inför kommande säsong.

Hur många här inne bär bara svart precis som nu? Då vet ni att det händer något med det helsvarta under sommaren! Resten av året har jag en påklädd och dressad stil, gärna med lager på lager med svarta plagg i olika material och texturer. På sommaren gör vädret att jag istället skalar av lager, visar mer hud och går barbent. Då är det som att min hudton blir färg nummer två – och det är bland det snyggaste jag vet. Fräknig, solkysst hud tillsammans med det svarta.. Älskar det. Speciellt med den här highlightern på benen!

Förra sommaren blev jag helt galen i kombinationen tight body eller baddräkt tillsammans med kjol – speciellt med sandaler och en liten väska. Även den här sommaren har den outfiten blivit standarduniform. Såklart tillsammans med världens bästa axelbandslösa behå under från Wonderbra. Just den stilen är så enkel, så avskalad och så snygg! Ville jag vara mer påklädd upptill adderade jag en lös, flowig blus. Denna från Hope är favoriten.

Min modesommar har varit minimalistisk och avskalad, med massor av glowig highlightad hud och tjock eyeliner. Nu är jag redo för en modehöst fylld av stickat, boots och snygga ytterplagg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *