My style

2018: Mitt modeår

Det är dags att sammanfatta modeåret 2018! Inget bloggår är ju klart utan några avslutande “årets bästa”-inlägg för att sammanfatta året som gått. Jag har listat årets bästa beautyprodukter (de hittar du här) och idag är det dags för mode – årets bästa (och sämsta) köp, mest använda accessoarer och mycket mer.


Antal köp? Jag har ju samlat alla mina köp i min Bullet Journal (något jag började med i mars 2018!) så jag slog upp min shoppinglista och räknade – jag har köpt 21 klädesplagg och accessoarer under 2018! Lite chockad. Jag trodde inte det var så många? Nästan två köp i månaden. Jag ska försöka få ner antalet till tolv köp under 2019. Känns rimligt ändå!


Ballerinas från Balenciaga, väska från ATP Atelier, topp från Arket, kappa från H&M och kjol från Tibi.

Bästa köpet? Med det sagt har jag gjort flera bra köp i år! Acne Studios-trenchen, ATP-väskan, min första vita skjorta, H&M Conscious-kappan du ser i kollaget ovan, Arket-merinotröjorna jag älskar och använder jämt, Dior-scarfen, Totême-klänningen.. De flesta i naturmaterial vilket var ett av mina nyårslöften för 2018.

Sämsta köpet? Det måste vara min andra Tibi-kjol – jag tog ju sönder den första i tvätten.. Här tjatar jag om klädvård och att ta hand om sina plagg och kastar in en sidenkjol i tvättmaskinen. Sååå onödigt och irriterande! Läs hela historien här.

Skor från Balenciaga, trenchen jag fyndade från Acne Studios, kjol från Tibi och skjorta från Totême

Bäst spenderade pengar? Acne-trenchcoaten som jag sprang på i mars, blev dökär i, inte alls hade råd med och under sommaren hittade på 70% rea. Woop! Ibland har man tur.

Mest använda accessoaren? ATP-väskan i modellen Volterra som jag köpte i april och använt varje dag till jobbet sedan dess!

Årets “it”-plagg? Ehh kan jag få säga Tibi-kjolen igen? Den ÄR ju det finaste jag äger. Och den vita skjortan från Totême!

Senaste köpet? Hope-tröjan jag bröt mitt decemberköpstopp med. Räknas julklappar? Isåfall ljus från Diptyque och hudvårds-smått-och-gott.

Saknade du något 2018 som du vill addera till garderoben 2019? JA – en riktigt fin enkel crossbody-väska! Jag hade spanat in ATPs Siena, men den har alldeles för kort axelband för att funka för mig – den sitter bokstavligen i armhålan. Jakten fortsätter 2019.

4 Comments

  • Hanna

    Jag kan verkligen rekommendera Celine Trio, har en i svart och en i vinrött och de är mina favoritväskor. Funkar till allt, även som clutch på kvällen. Dyr men värd det!

  • J

    Yes! Köpte en i julklapp till min mamma och den är något uppdaterad från den gamla: nya loggan, annat foder och metallflärpar istället för läder till blixtlåset, annars likadan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *