Beauty

(Beauty) Throwback Thursday

Inlägget innehåller annonslänkar

Min utmaning för 2018? Minimera shoppandet så mycker det går. Både i klädköpsväg, och med skönhetsprodukter. Jag kommer fortfarande ta emot PR-utskick (utan dem är det omöjligt att driva en skönhetsblogg och recensera produkter som jag gör) men utöver det är det köpstopp. Idag är det dags för ännu en Beauty Throwback Thursday. Vilka produkter älskade jag i januari och februari 2017? Håller de fortfarande måttet eller har jag hittat något ännu bättre (och billigare)?

Dior Addict Lip Glow Sugar Scrub
Ett skrubbande läppstift som vårdar, skrubbar bort döda hudceller och ger läpparna en lätt rosa färg. Dyr, underbar hylsa, hög lyxfaktor. Som det mesta från Dior. Det är svårt att hitta något billigare som känns lika härligt. Men let’s be real. Självklart finns det sjutton andra läppskrubbar ute på marknaden som är minst lika effektiva, till en tredjedel av priset! Eller så gnuggar du lätt med en frottéhanduk och följer upp med valfritt läppbalsam. Voilá!

Anastasia  Beverly Hills Liquid Lipstick “Pure Hollywood”
2017 kommer gå till historien som året när alla hade tjocka, ifyllda bryn och knastertorra, matta liquid lipsticks-läppar. Jag har tröttnat lite och använder mycket hellre ett gloss (eller ett krämigt läppstift med hållbarheten hos ett liquid lipstick). Men! Om jag vill bära en matt läpp faller fortfarande valet på Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick. De funkar bäst på mig av alla varianter jag provat. Favoritfärgen är fortfarande beigerosa “Pure Hollywood”. Min näst bästa kommer från NYX!

Make Up For Ever Ultra HD Microfinishing Pressed Powder
Jag verkar samla på puder. Jag har så himla många! Om jag vill ha ett pressat puder sträcker jag mig fortfarande, ett år senare, efter ett Make Up For Ever Ultra HD Microfinishing Pressed Powder. Faktiskt mitt andra puder: när mitt första tog slut fick jag ett nytt i present. Den senaste tiden har jag dock mer sträckt mig efter löspuder. Varför vet jag inte, pressade puder är ju så mycket smidigare? Jag ska genast lägga tillbaka mitt mufe-puder i väskan.

Jag gillade även denna smidiga resefön från GHD som fortfarande används dagligen, mandeltvålen från L’Occitane ni läst om så många gånger förut och oljan från Codage som ännu inte tagit slut! 

 

 Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *