City guide: Paris

Chanel Gifting Studio

Min sista del i min parisshoppingguide är den lyxiga Chanel Gifting Studio. Såklart i Marais – Paris mysigaste område, perfekt att strosa runt och fönstershoppa i. Denna chanelbutik är helt ämnad åt beauty och har en egen inslagningsavdelning där produkterna du köper slås in i fina paket. Vem vill inte köpa presenter till sig själv (och få de inslagna i no5-doftande wrappingpaper)?

I butiken hänger ett porträtt av Gabrielle herself.

Det är också här limited edition-skönhetsprodukter kommer släppas först, innan de senare når resten av Paris Chanel Beauty Stores. När jag besökte Paris, i början av januari, hade de precis lanserat highlightern Le Signe du Lion Illuminating Powder. Om jag var tvungen att slå till? Givetvis! Säg chanelhighlighter och jag är såld, limited edition-chanelhighlighter? Det kan inte bli bättre!

Chanel Le Signe du Lion är ett krämigt, lent, finmalt highlighterpuder som kommer i två färger, ett silverskimrande och ett persiko-rosérosa. Jag köpte förstås den silvriga Or Blanc då just kalla, silvriga toner tycker jag passar mig bäst. Pudret har formen av ett lejon – bara det! – och dosan har Chanels klassiska fyrkantiga form men är röd istället för krämvit, med cc-loggan i svart. Väldigt lyxigt.

Chanel Le Signe du Lion slår mina tidigare favoriter från Becca – vilket glow! Med ett svep får du en subtil effekt, applicera mer och du kan bygga upp highlightern till önskad lystermängd. Ingen tråkig, frostig textur, inget glitter, bara finmalt, mjukt härligt puder som får dig att se sådär utvilad och vårfräsch ut (när du egentligen lider av akut sömnbrist med en hudton som närmast kan beskrivas som blå-genomskinlig). Kostar sådär 700kr – jag säger ja till (dyrt) chanelfusk.

Du hittar Chanel Gifting Studio på 40, rue des Francs-Bourgeois. 

One Comment

  • Maria P-N

    Hej! Jag har exklusiva gåvor från min familj av märket Ole Lynggaard; halsband, örhängen och armband som jag använder både till vardag och fest och blandar med billigt bling från kedjor. Men de dagar jag ska göra något krävande och då jag behöver kraft då bär jag Lynggard och känner kraften från mina nära. Älskar även Attling som gör smycken med djup.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *