Outfits

Artillerigatan

Har ni haft en bra helg? Jag tog en lugn fredag (vi snackar lugn-lugn: middag och sen somna nio i soffan framför Star Trek) och la all energin på lördagen instället! Jag var uppe tidigt, trotsade vinterkylan och kurade ihop mig i kappan och begav mig in till stan för att möta upp foto-Malin. Det var dags att fota nya outfitbilder!

Vi fotade, snackade och fikade innan vi sa hejdå och jag åkte vidare in till stan. Jag och Gordon skulle mötas upp för att äta familjemiddag men innan dess hann jag spana vårjackor på Åhlèns (har förälskat mig i denna trenchcoat från Acne) och springa in en snabbis på nyöppnade Chanel Beauty StoreJag tipsade ju igår om deras giftingstudio i Marais (läs här!) – nu finns tre chanelbutiker helt ägnade åt beauty i Sverige i Malmö, Göteborg och på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Jag passade på att köpa en ny Vitalumière Aqua-foundation.

Lördagen avslutades med mysig amerikansk öl- och mac and cheese-middag på Low & Slow. Igår startade jag dagen med en lång sovmorgon och avslutade med “den stora söndagsrutinen”: en lång dusch, ansiktsmask i soffan och Bron. Älskar söndagar! Vill ni att jag skriver om min söndagsskönhetsrutin? Det är ganska många steg jag går igenom.. Allt från fotmasker, hårinpackning till kaffedoftande peelings och koreanska sheetmasks.  Varning för nördig läsning!

Jag bar kappa från H&M, kjol från Ted Baker, väska från Don Donna. Foton av Malin Göransson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *