Beauty

New in Beauty: Februari

 Inlägget innehåller annonslänkar

I februari landar flera roliga nyheter i sminkhyllorna! Jag var på pressträff hos Vass PR för ett litet tag sedan – de sköter PR för bland annat Sephoras exklusiva märken – och fick klämma och känna på de senaste lanseringarna från bland annat Too Faced, Benefit och NARS. Tro mig när jag säger “stor risk för cravings”! Det gäller att hålla i plånboken ordentligt i vår. Ska vi kika på nyheterna?

Benefit släpper en till primer i Porefessional-serien, denna gång i rosa förpackning! The Porefessional Pearl Primer har samma utjämnande, porfyllande effekt som tidigare men är nu toppad med uppljusande rosa pärlemor. Den beskrivs som en “soft radiance”-primer som gör huden “bright, boosted and awake”. Jag gillar den klassiska porefessional och är ivrig att testa. Vem gillar inte lyster?

Essie har släppt fler färger i Treat Love & Color-serien: vårdande nagellack som kombinerar essies klassiska färger med stärkande, aktiva ingredienser för torra och sköra naglar. Jag som nyligen slutat fixa naglarna på salong började direkt använda dessa lack för att “stärka upp”. Man blir ju lätt bortskämd med gelishlacken som sitter flera veckor. Än så länge är jag nöjd! Inga brutna naglar och inget avskavt nagellack, Dessutom tycker jag att Essie slår de flesta lack med hästlängder med den breda, rundade borsten.

Vad mer? Dermalogica har släppt en kräm som förvandlas till ett vatten vid applicering (mycket härlig), NARS släpper en ny foundation, Natural Radiant Longwear Foundation, Too Faced fortsätter den (ganska barnsliga) holografiska unicorn-trenden och släpper en hel vårkollektion full av unicorn tears-eyeliners, glittriga skuggpaletter och skimrande highlighters. Lyxhårmärket Oribe har nyligen lanserat ett detoxschampo som jag är väldigt sugen på att testa. Det finns mycket fint att sukta efter!

 Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

4 Comments

 • Maria N

  Hej!

  Jag som precis tänkt börja fixa naglarna på salong som snart 50 åring!Varför slutar? Nyfiken för det är ju en hel del pengar varje månad. Själv har jag sköra naglar trots mycket omvårdnad med oljor och krämer…
  /Maria

  • Stilbloggen

   Jag slutade efter 7 år med akryl och gelénaglar just på grund av kostnaden, det är underbart med salongsnaglar men två besök per månad, 6-700 kr varje besök minst, det är många tusenlappar per år.. Jag började göra fransförlängning för några månader sedan och kände att jag behövde välja kostnadsmässigt mellan de två. Då blev det fransar 🙂 Naglarna har faktiskt hållt sig väldigt bra nu den här månaden utan något på. De verkar ganska starka, som tur är! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *