Karin

Spets och siden

Inlägget är skrivet i samarbete med Hunkemöller, läs mer i min policy.

Att klä sig i den finaste kjolen en regnig torsdagsmorgon och hoppa i klackarna bara för att – det är något jag tycker man ska göra oftare! Varför spara lyxen till de festliga tillfällena när det är i vardagen vi behöver det? Jag har haft några väldigt stressiga månader och försöker ta all tid det går åt att vila och göra saker jag tycker om. Det kan vara att lägga en sheetmask, unna sig nybakt bröd på morgonen eller köpa snittblommor. Småsaker egentligen, men som gör mycket.

 

“Att göra vilotiden extra mysig”. Det var tanken jag hade när jag valde produkter till samarbetet jag har just nu med HunkemöllerAtt istället för att välja den där urtvättade, slitna t-shirten vira om sig något fint som känns skönt mot huden.

Hunkemöller har flera fina nattkläder att välja mellan men mitt val föll på en svart kimono med spetsdetaljer. Jag bär kimonon som den är hängande löst över ett nattlinne, eller som på bilderna här med skärpet knutet runt midjan. Förutom den fina spetsen vid ärmsluten är ärmarna lagom långa (vilket är perfekt när man ska ner och gräva med händerna i diverse krämburkar!). Man vill ju gärna unna sig en ansiktsmask när hemmalyxandet väl är igång. 

En lugn morgon tillsammans med en tidning och en kopp kaffe bredvid. Bästa sortens vardagslyx!

Inlägget är skrivet i samarbete med Hunkemöller, läs mer i min policy.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *