My style

Vårens nyckelplagg

Inlägget innehåller annonslänkar

I måndags tipsade jag er om att “vända på galgen” – att varje gång du burit ett plagg vänder på galgen när du hänger in det i garderoben, för att se vilka plagg som hänger oanvända i slutet av månaden. Har ni provat? Jag testade i januari och insåg två saker. Ett: jag äger fem klänningar jag aldrig använder (de ligger nu nedpackade, redo att säljas eller ges bort, puh!), två: jag använder samma plagg om och om igen. Ingen stor överraskning för mig som garderobsrensat mer eller mindre hela mitt liv (hehe), men det är kul att se svart på vitt vilka plagg jag verkligen älskar!

Får favoriterna hänga med även i vår? Absolut! Andra tar jag fram efter ett halvårs vintervila. Det är ju till exempel inte riktigt säsong än för vår-ytterplaggen och ballerinaskorna. Men snart så! Idag visar jag er dem – vårens nyckelplagg. 

Backups på favoriterna. Jag behöver definitivt fler exemplar av wolfordbodyn jag köpte i julas. Samma känsla jag hade då, har jag nu: att jag har lust att göra mig av med hälften av alla överdelar jag äger och istället investera i en uppsättning likadana toppar som denna. Den är så fin, har hållt så bra och funkar till allt. Nästa klädköp blir därför en till topp från Wolford.

Ballerinaskor! Äntligen är det ballerinaskosäsong! Jag brukar lite dela upp året efter vad jag har på fötterna: på vintern boots och stövlar, på våren och hösten ballerinas, och på sommaren sandaler. Eller egentligen ballerinaskor då med. Det är världens bästa skor – jag lovar. Jag varvar mina chanelballerinas med dessa från Bianco. Tycker att den fyrkantiga tån är så fin. Det enda minuset? De är inte i läder och kommer säkert inte hålla så länge. Buhu!

Nya vardagssmycken? Mitt favoritarmband, det med stjärna från Sophie by Sophie, gick sönder för några veckor sedan. Sedan hände samma sak med mitt favorithalsband. Varför är det alltid så att allt går sönder, samtidigt? Jag behöver uppdatera min vardagssmyckessamling och funderar på att klicka hem antingen detta armband eller detta med en pärla från Cornelia Webb.

 

Har ni några smyckestips till mig? <3

4 Comments

  • Carina

    Såg de där ballerinaskorna från Bianco på din insta igår och blev först helt kär, men skinnimitation går tyvärr fetbort… Har inget direkt tips på smycken, men Sophie by Sophies armband har en tendens att gå sönder. Har själv reklamerat två stycken, både en med månadssten & en hästsko som bägge gått sönder precis där kedjan fäster i berlocken. Synd på så fina armband! Har en silverstjärna nu (väldigt lik din) som fanns i HMs exklusiva sortiment för nåt år sen som överlevd Sophies med hästlängder…

  • Sanna

    Hej Karin! Har letat överallt efter pärlörhängena som du har postat i collaget ovan. Finns det någon chans att du kommer ihåg varifrån de kommer?

    Tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *