Beauty

Best of Beauty, no. III

Inlägget innehåller annonslänkar 

Det är dags för det tredje och sista inlägget i serien om 2017 års bästa produkter! Eftersom det är många kategorier att beta av, har jag valt att dela upp inläggen á fem favoriter i varje. Here we go!

Årets budgetfavorit: L’Oréal Infallible Lip Paint “Nude on fleek”. En budgetlippie jag inte skrivit så mycket om innan, men som legat i min väska och åkte på nästan varje dag de sista månaderna av 2017. Jag älskar en beigerosa läpp och när man som här lyckats kombinera krämighet med en täckande formula och lång hållbarhet är jag såld. Dessutom för 99 kr – som hittat! Det finns flera fina nyanser men min favorit är Nude on fleek.

Årets eyeliner: Tom Ford Eye Definer Liquid Eyeliner Pen. En lyxig, tung hylsa, en fantastisk pensel, svärta och en formula som sitter hela dagen. Här har man lyckats med allt. Filtspetseyeliners i all ära, men en pensel med fina strån som denna gör att eyelinern glider på som en dröm i ett enda svep. Dessutom får du två eyeliners i en, en kort och en lång, i var sin ände av pennan. Dubbelt så bra!

Årets highlighter: Becca Shimmering Skin Perfector. Definitivt och utan tvekan. Nyansen Pearl från Becca är min bästa highlighter! Jag har den både i crèmeform, lotion och puder som jag varvar beroende på vilken lystereffekt jag vill ha. Lotionen som ett all-over glow under foundation, crèmen om jag vill ha ett naturligt resultat och så pudret som en “topper”, över crèmen, om jag vill gå all-in. Becca har flera highlighters i olika färger beroende på hudton, men jag tycker den pärlemorsskimrande Pearl är den som funkar bäst på min ljusa, lite rosatonade hy. Som om huden badat i fukt och sedan sprinklats med stjärnstoft. GLOW! 

Årets mascara:L’Oréal Paradise Extatic. Sedan några månader tillbaka förlänger jag fransarna med volymfransar. Innan dess var min mest använda mascara L’Oréal Paradise ExtaticDen “fluffiga” borsten påminner en del om Better Than Sex-mascaran från Too Faced som ger massor med volym, men som jag inte riktigt gillar då den är något för torr för min smak. Här får du samma grymma borste, men med en kolsvart, krämig formula som böjer upp fransarna och ger massor av volym.

Årets foundation: Armani Luminous Silk Foundation. Min absoluta foundationfavorit både 2016 och 2017. Och troligtvis 2018 också! Har liksom helt lagt av att leta efter bättre foundation då jag vet att denna ger mig ALLT jag vill ha. Den liksom blurrar huden och får den perfekt jämn och fin utan att kännas på huden, eller knappt synas på huden hur magiskt det än låter. Holy Grail, obsession, hjärtögonsmileys.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *