Beauty

Best of beauty, no. II

 Inlägget innehåller annonslänkar

Det är dags för det andra inlägget i serien om 2017 års bästa produkter! Eftersom det är många kategorier att beta av, har jag valt att dela upp inläggen á fem favoriter i varje. Förra gången listade jag årets bästa hårstylingprodukt, serum och bassminkprodukt. Behold – här är ytterligare fem grymma produkter du bara måste testa!

Årets lippie: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. 2017 har varit året när jag lyckats få ner min sminkrutin till det absolut minimala. Jag älskar att sminka mig, det är inte det, men halv sju en regnig tisdagsmorgon är det skönt med swosh-swosh-klar! Med bra hudvård, färgade, fixade bryn och fransförlängning är jag nöjd med concealer, lite puder för att sätta concealern på plats, rouge (kanske highlighter också.. oops) och såklart – något på läpparna! Nio gånger av tio sträcker jag mig efter Instant Light-läppglansen från Clarins. Mjuka, krämiga, underbara.

Årets foundation: Armani Luminous Silk Foundation. Jag kommer aldrig sluta använda Luminous Silk! Den är i särklass den bästa foundation jag någonsin provat. Den är lätt och känns inte på huden, men ger ändå täckningen jag vill ha.

Årets makeupborttagare: Clinique Take the Day off Make-up Balm. Det var en jämn fight mellan Dermalogicas Pre Cleanse-olja och rengöringsbalmet från Clinique. Till slut måste valet falla på Take the Day off Make-up Balm som tar bort varje uns av smink utan att strippa huden på fett, eller lämna en oljig hinna.

Årets bästa sheetmask: Verso Deep Hydration Mask. 2017 var året jag verkligen upptäckte sheetmasks och tyvärr – jag skriver tyvärr då denna är så satans dyr  är Verso Deep Hydration Mask den mest återfuktande arkmasken jag testat. Någon som har några budgettips?!

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *