Beauty

Diptyque Rose Delight

Om man skulle lista mina samtliga laster, och allt för dyra vanor, skulle doftljus hamna på första plats. Tätt följt av vin, allt från Chanel samt highlighters som är så fina att jag inte vill sätta borsten i dem utan bara titta på dem. Fullkomligt normalt, eller hur?

Men man ska unna sig, och så vidare! Speciellt när man är på resa, och speciellt i en stad som Paris! Därför gick jag smått bananas och översteg såklart resebudgeten. Inte på dyra restaurangbesök eller upplevelser, utan på grund av flera, allt för dyra lyxdoftljus. Oops! Men vad gör man när Diptyque har en egen butik i Marais?

Diptyques senaste kollektion, Rose delight, är inspirerad av turkisk konfekt – turkish delight – med noter av rosblad, honung och citron. Här finns både ett fullsize-ljus, ett miniljus, en så kallad “scented oval” samt papper i samma print som de vackra förpackningarna. Jag köpte mitt ljus på Lafayette och fick med doftande tändstickor, hur fint?! Självklart kommer jag inte öppna dem. Hur var det nu igen, har jag ett normalt förhållande till mina skönhetsprodukter? Kanske är ni likadana.

Rose Delight säljs bland annat på NK och finns i butik just nu.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *