Outfits

Engelbrektsgatan

Inlägget innehåller annonslänkar
    

Hej igen Stockholm! Igår flög vi tillbaka efter sex dagar i Paris. En nästan hel vecka full av god mat (crèpes och sötsyrlig, fransk äppelcider någon? Mums!), massor av shopping, Dior-utställningen som vi köade 8 timmar för (!!!), sjutusen gå-på-stan-timmar och en och annan hemlig bar. Jag är väldigt nöjd med resan men vill lika fort tillbaka. Det finns så mycket att se!

Jag ska strax sätta mig och fixa iordning min Paris-shoppingguide och redigera bilderna jag tog från de otaliga parfymbutiker jag tvingade G att följa med i. Tills dess får ni en outfit! Jag fotade dagen innan vi åkte – en enkel helsvart outfit med kjolen från Ted Baker och min julklapp – scarfen från Acne. Verkligen en bra present, den har varit perfekt på kvällarna nu i Paris där vi ofta suttit ute på en fransk bistro under en värmelampa och druckit vin. De där korgstolarna och runda borden, det är verkligen Paris för mig!

Jag passade på att bära mina Chanel-ballerinas i Paris. De är lika sköna som de är fina!

Jag bar ett gammalt budgetfynd till jacka från La Redoute (jag gillar även denna), topp från Zara, halsduken från Acne Studios, väska från Accent och kjol från Ted Baker (en liknande finns på rean här!). Foton av Malin Göransson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *