Karin

Månaden som gått

Inlägget innehåller annonslänkar 

Januari. Check! Det är dags att sammanfatta 2018 års första månad. Produkterna jag älskat, min nya hudvårdsrutin och ännu mera modeminimalism. Och såklart – resan!

Paris! Bäst i januari var förstås parisresan. Härligare stad får man leta efter! Jag instagrammade för fullt och var flitig på insta stories där många av er följde med på resan via mina små filmklipp. Jättekul! Det måste jag göra igen. Några av er önskade en shoppingguide till alla butiker jag besökte. Jag har skapat en egen bloggkategori just för dessa parisguide-inlägg. Du hittar guiden här! Bra att ha om en weekendresa närmar sig.

Paris gjorde också susen för blogginspirationen! I januari har jag bloggat om mina bästa tips för att minska sin konsumtion, förra årets bästa köp och visat många nya (och gamla) skönhetsfavoriterNote to self: unna dig fler weekendresor 2018.

Hur gick det med hudvårdslöftet jag skrev om första januari? Jodå! Januari har varit en bra hudvårdsmånad. Efter råd från min fina hudterapeutvän Mikaela (som bloggar här!) har jag skippat syrorna och istället börjat med snällare enzympeelingar som funkar bättre på min känsliga hy. Därefter har jag försökt smacka på så mycket fukt det bara går. Just nu testar jag enzympeelingen Comfort Zone Essential Peeling och fuktkrämen Elemis Pro Collagen Marine Cream. Lovar att uppdatera er när jag hunnit testa ordentligt, men det bådar gott.

Micellärvattnet (kultklassikern!) från Bioderma (klick!) och torrschampot från Klorane fick såklart följa med hem från Paris, liksom tändstickor med doft från old school-lyxiga Buly, limited edition-ljus från Dior och en himla massa tvålar och krämer. Mina första recensioner hittar du här. Produkterna står på rad och testas en i taget – du kan vänta dig många produktrecensioner i februari!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *