Beauty

New Beauty Loves

Inlägget innehåller annonslänkar

Nya skönhetsfavoriter. Istället för att visa förra årets bästa produkter tänkte jag dela med mig av tre nya favoriter idag! Tre som finns i butik just nu – om du söker en ny doft, en lyxig kroppsolja eller nya skuggpennor tycker jag absolut att du ska spana in dessa. Vilka produkter har du tyckt om den senaste tiden?

Elizabeth & James Nirvana White & Nirvana Black. På de större Sephora-butikerna säljs alltid små parfymflaskor längst fram vid kassorna. Två av dessa fick följa med mig hem från USA-resan i somras! Dessa dofter ur Elizabeth & James Nirvana-serie kommer i praktiska rollerball-förpackningar som lätt kan tas med i väskan. White-versionen är en lättare dagdoft med noter av mysk, pion och liljekonvalj medan Black är träigare och varmare med viol, sandelträ och vanilj. Mums!

Codage L’Huile The Oil. Ingen ny favorit – men en väldigt bra produkt jag återupptäckt! När vinterkylan kom för några veckor sedan (och med det den torra vinterhuden) tog jag fram flaskan jag haft undanstoppad under sommaren. Med en mix av olika ekologiska, närande oljor som sötmandelolja, kokosolja och aprikosolja blir huden mjuk och återfuktad utan den där kladdiga, feta hinnan som många andra oljor jag testat ger. Den har en lätt och söt nötig doft, kommer i en glasflaska som både är praktisk och snygg. Och den är dryg som sjutton! Efter två vintrar av daglig användning är glasflaskan knappt halvtom.

By Terry Ombré Blackstar Eye Shadow. Jag har recenserat många produkter från By Terry. De är alla dyra – men inte alla är värda pengarna. Här har du dock en produkt där du får vad du betalar för! Krämskuggepennorna Ombré Blackstar är också de gamla favoriter som jag återupptäckt (de senaste veckorna har jag klätt upp mig och sminkat mig betydligt mer än tidigare, skyller på fancy dejter och middagar!) och för att skapa en sotig skuggning är dessa perfekta. De kommer i en uppsjö färger, ofta med ett vackert skimmer, och funkar lika bra som de är eller som bas under puderskugga. Jag som inte har tålamod (eller kunskap) att göra avancerade ögonsminkningar älskar dessa! Swosch-swosch med pennan, lite suddande med en blendingborste och jag är klar.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

2 Comments

  • Kristin

    Hej Karin,
    och tack för en rolig blogg! Jag är jättesugen på att pröva Elizabeth & James Nirvana parfymer, men vad jag kan se finns de endast att köpa (online) i USA. Vet du om doften kan köpas online inom Europa, så man slipper tullen?
    Tack på förhand från Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *