Wishful Thinking

På önskelistan i januari

Ovan ser du vad som står på min önskelista i januari! Faktum är att jag lyckats få ner den till en mycket kort lista, rent mode- och accessoarköpmässigt efter att jag shoppade den där perfekta bastoppen från Wolford. Det är den där chanelväskan jag suktar efter, och en klocka.. Men det blir nog långt framöver. Jag är nöjd ändå. För första gången på länge känns garderoben komplett!

Paris is always a good idea! Att inleda januari 2018 med en långweekend till Paris – det kan inte bli bättre än så! Visst, jag har inte så mycket “kvar” på shoppinglistan. Men i skönhetsproduktväg är det många produkter som skriker mitt namn! Och var är bättre än att shoppa beauty än i Paris?!

Franska apoteksfavoriter. Gamla favoriter som torrschampo från Klorane och micellärvatten från Bioderma får självklart följa med hem, liksom klassikern Homeoplasmine mot torra läppar.

Fransk lyx. Nä, Jo Malone är brittiskt men jag tänker ändå besöka deras showroom i Paris, liksom Diptyque och lyx-doftfavoriterna Frédéric Malle och Serge Lutens. Och såklart den stora Guerlain-butiken!

Vad tror ni om en beautyshoppingguide med alla mina favoritbutiker i Paris?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *