Karin

Paris, Yes Please

Paris is always a good idea. Särskilt när man är här på romantisk weekend! En mycket bra start på 2018, tycker jag. Vi reste igår och stannar fem nätter, idag står den fantastiska Dior-utställningen på Musée des Arts Décoratifs på att-göra-listan. Förstår ni hur fantastiskt det kommer bli? Jag tänker frossa i New Look och säkert bli tårögd av alla vackra klänningar.

Apropå Dior och allt franskt: när jag kommer hem väntar flera Paris-inspirerade blogginlägg. Förutom att visa all min parisshopping tänkte jag skapa en ny bloggkategori med shoppingguider, en för varje stad, med inlägg om butiker jag tycker om lite extra mycket, lokala produkter ni måste testa och andra nyttiga tips. Kanske kan mina inlägg hjälpa er inför kommande weekendresor!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *