Beauty

Rosor i rosa

Inlägget innehåller annonslänkar

Våren är här! Åtminstone i skönhetsproduktsväg. Än är det snöigt ute. Det är vår i den mening att butikerna har reat ut de sista jul-produkterna och det är dags för nästa högtid med tillhörande specialkollektioner. Jag talar förstås om alla hjärtans dag! De röda rosornas högtid (även om jag själv föredrar pioner, hint hint).

På tal om rosor. Alla rosor är inte röda – de är mjukt puderrosa och kommer i lyxiga förpackningar! Två rosa favoriter, båda med ros-tema, följde med mig hem från Paris. Låt oss kika!

By Terry Baume de Rose Lip Care har konsistensen av ett läppglans, men samma vårdande ingredienser som i den klassiska Baume de Rose-lippien på burk. Jag är normalt ingen läppglansperson, men är samtidigt SÅ trött på alla knastertorra liquid lipstick-läppar vi såg 2017. Nu vill jag ha vård och lätta, mjuka toner. Med rosvax, sheasmör och vitamin E blir läpparna mjuka samtidigt som de får en ljusrosa färg och lätt glans. Sugen? Det finns i ett fint kit här!

Rose Delight är namnet på årets valentines-ljus från Diptyque. Förra årets ljus, Rosamundi, bloggade jag om här. Då med doft av damaskusros, bergamott och lichifrukt. I år har man skapat en rosdoft inspirerad av turkish delight med noter av rosblad, honung och citron. Mums! Lika söt som kartongen. Jag älskade förra årets design med den grönrosa sjuttonhundratalstapeten, men vitt, svart och puderrosa är en klassisk karinkombo. Allt kan ju inte vara svart! Och hur mycket älskar man inte de matchande tändstickorna, också de med rosdoft. Lyx på hög nivå.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *