Outfits

2018: Året i outfits

Det är dags att börja sammanfatta 2018! Först ut är bilder från årets alla outfitplåtningar, med fotograf Malin Göransson bakom kameran. Vi börjar med januari, en ganska mild månad (förra årets vinter var ju en riktig slaskvinter) där jag bar min andra favoritkjol från Ted Baker ihop med varma merino-strumpbyxor och tunna kashmirtröjor. Minns att bilderna togs dagen efter vi kom hem från Paris!

Mina bästa strumpbyxor hittar du här

Bästa kashmirtröjan är denna från & Other Stories

I mars började det bli vår! Jag samarbetade jag med 8design, ett svenskt kashmirmärke som specialiserat sig just på kashmirplagg, upptäckte den vita skjortan och köpte väskan Volterra från ATP Atelier du hittar här.

I april bar jag min svartvitrandiga skjorta från H&M matchad med Alma-väskan, favoritjeansen, modellen Molly från Gina Tricot och sockboots från H&M.

Sommaren var SÅ varm och jag kommer ihåg hur jag halvt svettades ihjäl i outfiten ovan; i kjolen från Tibi och blus från & Other Stories. Några veckor senare, i augusti, samarbetade jag med By Evalunda och fick en av deras vackra kaftaner. Den bar jag nio dagar av tio i sommarhettan.

Hösten kom och jag fortsatte älska favoritplaggen, strosade runt i sockboots från H&M och älskade min lätt genomskinliga Arket-merinoullströja. Jag köpte kappan från H&M Conscious Exclusive, den i återvunnen kashmir, och blev mer och mer intresserad av hållbara material och märken.

Vintern är här och åtminstone innan det börjar snöa är det såhär du ser mig klädd: i kappa, kjol och sockboots från Steve Madden. De är verkligen årets sko för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *