Beauty

Årets hittills bästa skönhetsprodukter

Halva 2018 är förbi och det är dags att kora årets bästa, mest använda produkter.

Hudvård. Jag älskar fortfarande The Ordinarys produkter som båda är grymma – och grymt billiga! Deras hyaluronsyreserum har åkt på varje dag sedan årsskiftet liksom squalaneoljan och syra-masken med röd färg. Blodmasken som den så mysigt kallas. Jag gillade den inte till en början – den luktar väldigt annorlunda, liksom fränt av morot och något jordigt. Men effekten är så bra att jag använt den ändå. Jag har även älskat C-vitaminserumet från Klairs. Och såklart solskydd! Bästa i år är Cicamed SPF Protection Booster. Måste även nämna Belif The True Cream Aqua Bomb. En äkta fuktbomb jag älskat att smörja mig med.

Makeupfavoriter. Jag har älskat krämprodukter 2018 – och kärleken fortsätter att spira. Glossier Cloud Paints – perfekt skira, lätta, som “stains” med en sömlös finish. MAC Pro Longwear Paint Pot i färgerna Groundwork och Quite Natural som krämskugga och -contouring. Krämrouge från Kjaer Weis i färgen BlossomingArdell Stroke a Brow Feathering Pen. En brynpenna som likt en eyeliner målar tunna, fina brynstrån (och funkar perfekt att fejka fräknar med).

För kroppen. Jag har skrubbat och smort mig med & Other Stories Perle de Coco – mjuk, varm, mysig. Som en kokos-kokong. Händerna har fått kärlek från Proclés handkrämer. Fötterna har filats fina med Philips elektriska fotfil. I doftväg har jag sprayat på den ljuvligt irisdoftande Prada Infusion d’Iris liksom Tom Ford Eau de Soleil Blanc är mina ständiga följeslagare i värmen.

För håret. Ännu är det Oribe mitt hår verkar gilla allra mest (plånboken gråter). Lämnar aldrig hemmet utan en mist av Dry Texturizing Spray och/eller Gold Lust Dry Shampoo. Även deras schampo och balsam är underbara – men SÅ dyra.

2 Comments

  • Anna

    Hej!
    Du som är så duktig med allt som har med skönhet att göra. Jag är så sugen på att prova en trinity-apparat från Nuface. Har du nån erfarenhet om denna eller hört någonting av någon som har en?

    Mvh,
    Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *