Beauty

2018: Best of beauty, no. III

Det är dags för den sista delen i min “best of beauty”-serie där jag visar årets bästa skönhetsprodukter! Först visade jag mina makeupfavoriter, sedan det bästa i hudvårdsväg. Nu är det dags för årets bästa kroppsprodukter, hårvård, doft och annat smått och gott.


Årets bästa sommardoft: Prada Infusion d’Iris
I somras upptäckte jag Pradas klassiker från 2007: en lätt, pudrig doft där irisen står i centrum. Inget  “starkt” eller “parfymigt”, bara mjukt och snällt. Jag bar den varje dag under sommarhalvåret och gissar att jag gör samma även nästa år!

Årets bästa vinterdoft: Tom Ford Tobacco Vanille
Till skillnad från under sommarhalvåret, då jag dras till enkla dofter, älskar jag Tom Fords starka, kryddiga parfymer på hösten och vintern. Min favorit i år är hans klassiker, Tobacco Vanille, med noter av tonka, vanilj, kakao och trä.

Årets bästa kroppsvård: & Other Stories Perle de Coco
& Other Stories gör grymma kläder och skor, men kroppsprodukterna! Wow! Älskar dem. De släpper en kollektion varje säsong där varje doft har en härligt doftande serie kroppsprodukter. Priset är precis lagom – knappt hundralappen för duschtvål och skrubb. Min absoluta favorit som jag köpt om och om igen 2018 är kokosdoften Perle de Coco. Mjölkig kokos, varm vanilj och karamell. En riktig godisbit med intensiv, söt doft som varar länge.

Årets bästa handkräm: Sephora Collection Almond Hand Balm
Jag fullkomligt knarkar handkräm och för att inte ruineras ekonomiskt var jag i början av 2018 jakt på en riktigt grym budget-handkräm. Valet föll på Sephoras egna märke och den är minst lika bra som min andra favorit, från L’Occitane! Almond Hand Balm är en fet, närande handkräm med mandel i smart förpackning som enkelt slängs ner i väskan. Billig och bäst av budgetkrämerna jag testat.

Årets bästa hårprodukt: Oribe Dry Texturizing Spray
Den enda stylingprodukt jag använder! Inte ett regelrätt torrschampo utan mer av ett texturspray med en “torrschampoeffekt”. Perfekt att spraya lite i längderna av håret när jag lockat det, för att lockarna ska hålla längre, eller innan jag sätter upp håret för mer stadga. Mer än så behövs inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *