Beauty

2018: Best of beauty, no. I

Efter ännu ett år av recensioner, “månadens favoriter” och medelmåttor här och på min Instagram @Stilbloggen är det dags att summera 2018 års bästa skönhetsprodukter! Precis som förra året går jag igenom vinnarna några i taget. Idag visar jag sju produkter i kategorin “bästa makeup”!

Årets bästa bas: Armani Luminous Silk Foundation.
I år, liksom tidigare år, har jag sträckt mig efter en lätt, skir bas som ger mycket glow. Jag har testat många foundations och CC-creams men precis som förra året (och året dessförinnan!) är det Luminous Silk som blir allra finast på mig. Den blurrar huden, får den perfekt jämn och fin utan att knappt kännas eller synas.

Årets bästa concealer: It Cosmetics Bye Bye Under Eye.
En concealer som täcker allt, utan att kaka sig eller lägga sig i veck under dagen. Det gör denna goding vid namn Bye Bye Under Eye. Jag köpte min i San Francisco men It Cosmetics har precis landat på Kicks i Sverige. Hurra!

Årets bästa mascara: Hourglass Caution Mascara.
Jag har inte hittat någon fantastisk holy grail-mascara i år men ska jag välja någon, väljer jag Caution Mascara från Hourglass. Det är svårt det där med mascaror. Har ni några tips?

Årets krämprodukt: Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter.
Jag har älskat krämprodukter i år, därför har det varit svårt att bara kora EN vinnare! Just krämer ger en så fin, naturlig finish. Speciellt highlighters – där vägrar jag använda puderprodukter. De blir så glittrigt? Min kräm-favorit 2018 är ett nytt tillskott i min necessär: Hollywood Flawless Filter. Som ett insta-filter på burk som funkar lika bra som den är, blandad med foundation eller som krämhighlighter. Älskar produkter man kan multi-använda! Du hittar den på Net-a-porter

Årets puderprodukt: Kevyn Aucoin Sculpting Powder.
Jag har aldrig varit en stor användare av contouringprodukter – jag har knappt contourat alls – men ändå är det just ett contouring-puder jag kommer kora till årets bästa puderprodukt. Sculpting Powder är den mest krämiga puderprodukt jag testat, i en precis rätt kalla, gråtonade, ljusbruna ton som liksom “mejslar” ut kindbenen.

Årets lippie: H&M Sheer Lipstick “Arabesque”.
Visst är det störigt när ens favoriter slutar tillverkas? I somras bytte jag till mig ett läppstift på en dricka-vin-byta-produkter-kväll; ett skirt, glossigt läppstift i den mest perfekta beigerosa färg från H&M. Som inte finns att köpa längre. Som tagit slut. Skit!

Årets budgetfavorit: Glossier Cloud Paint.
2018 var året Glossier tog världen med storm och även hos mig samlades en hel drös Glossier-produkter. Jag har testat det mesta nu och har en favorit som slår de andra med hästlängder – Cloud Paint. En bronzer-slash rouge som ger sömlös, lätt färg, känns väldigt naturligt och fresh. Kommer i praktiska, fina tubförpackningar i sex färger. Jag älskar Dusk som bronzer och Beam på kinder och läppar!

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *