Beauty

De tog slut! Fem tomma skönhetsprodukter

Inlägget innehåller annonslänkar

Rensa. Finns det något bättre? Idag gör jag mig av med fem skönhetsprodukter. Tre av dem har jag använt upp, två av dem passar inte mig och skänks därför vidare till familj och vänner. Jag recenserar ju ofta produkter och blev inspirerad av Helena på Lipglossbitch som ofta skriver liknande “de tog slut”-inlägg. Låt oss kika på produkterna!

Dermalogica Precleanse. Med dagens smink, solskydd, setting spray och annat longlasting behövs något fett för att lösa upp och förbereda huden inför rengöring. Du får inte bort allt annars. Jag dubbelrengör alltid och gillar att använda ett rengöringsbalm eller -olja som första tvätt i min kvälls-rengöringsrutin. Dermalogicas Precleanse är en olja med mild doft förpackad i en enkel, praktisk snäpplocksflaska. Den är härlig och effektiv, men ganska rinnig i konsistensen vilket är anledningen till att jag inte kommer köpa en back-up. Jag föredrar helt enkelt ett balm.

Avène Eau Thermale. Ett mineralvatten i sprayformat som denna från Avène finns alltid i mitt badrumsskåp. Ansiktsmists har många användningsområden: de är sköna att svalka huden med när det är varmt ute, fräschar upp om jag suttit länge vid datorn (och känns superglamourösa att använda).

Comfort Zone Essential Peeling. En enzympeeling du applicerar som en mask och låter verka. En snäll men ändå rejäl exfoliering för oss med känslig hy som inte alltid vill skrubba med peelingkorn eller smacka på en syra! Passar mig perfekt. Kommer definitivt köpa igen.

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm. Jag skrev ju att jag gillar rengöringsbalms. Men faktiskt inte denna – den har för stark doft på mig, svider i ögonen och känns för “aktiv” och stark. Den är inte slut men hamnar i hejdå-högen. Synd! Jag hade höga förväntningar.

Dermalogica Calm Water Gel. En tunn, lätt kräm som förvandlas till ett vatten på huden. Väldigt skön och svalkande! Tyvärr något för tunn för min hud som behöver något rikare och fetare. Jag tror att min dermalogicaälskande mamma får mer nytta av denna.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *